Gå direkt till innehåll
Nytt material för Trejon Multiforest

Nyhet -

Nytt material för Trejon Multiforest

Med över 30 års erfarenhet vet vi vad som krävs för en lyckad arbetsdag i skogen. Skogsvagnar och kranar från Trejon Multiforest förvandlar din traktor till ett kraftfullt skogsekipage – vilket gör arbetet i skogen snabbt, effektivt och säkert. Varje dag, många år framöver.

Trejon arbetar vidare med att utveckla marknadskommunikationen för våra olika produktgrupper. Den här gången är det alltså Trejon Multiforest som fått en uppdatering. Vi har tagit fram en ny imagefilm, produktbilder samt broschyrer på fyra språk. Nedan kan du ta del av materialet.

Imagefilm

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=diobBl7l6bE
Facebook: https://www.facebook.com/trejon.eu/videos/10154499891976480/
Ladda hem film: https://we.tl/RTiIRPOyto (senast 16 november 2016)

Bilder

Ett gediget bildarkiv på några av våra allra populäraste modeller har satts samman. Ladda hem bildpaketet: https://we.tl/OsBCb6tl1y (senast 16 november 2016)

Nya broschyrer

En ny samlingsbroschyr har tagits fram på svenska, engelska, tyska och tjeckiska. Den svenska versionen laddar du enkelt hem här!

Naturligtvis hittar du även filmen och broschyrerna under respektive modell på trejon.se. Kontakta Johnny Karlsson (0935-399 13, johnny.karlsson@trejon.se) om du istället vill ha en tryckt broschyr skickad till dig.

Ämnen

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20