Gå direkt till innehåll
Efterfrågan inom skogsbrukssektorn har ökat med närmare 30 %

Pressmeddelande -

Efterfrågan inom skogsbrukssektorn har ökat med närmare 30 %

Elmia skog blev en succé för Trejon som ställde ut sitt skogsprogram Multiforest och woodMAX

Trejon fick en drömstart på SkogsElmia, kunder från hela Europa gick runt och jämförde maskiner och innan mässan var slut hade kontrakt skrivits med flera importörer i Europa. De nya kontakterna kommer att medföra en fördubbling av tillverkningsvolymen för Multiforest under de närmaste åren.

Trejon som är en av de ledande distributörerna inom småskaligt skogsbruk meddelar att efterfrågan har under året ökat med närmare 30 % vilket indikerar en årsomsättning på ca 240 miljoner 2011.

Trejon säljer sina maskiner via 60-talet certifierade återförsäljare i Sverige och importörer i de flesta länder i Europa, säger marknadsansvarig Henrik Johansson.

För mer information kontakta Henrik Johansson mailhenrik.johansson@trejon.se

För högupplösta bilder kontakta Hans Karlsson mail

hans.karlsson@trejon.se

Tel vxl 0935 39900

Ämnen

Taggar


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. För ca 25 år sedan expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Idag har vi ca 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material

Relaterade nyheter