Gå direkt till innehåll
Flera nyheter i Trejons maskinkatalog 2012

Pressmeddelande -

Flera nyheter i Trejons maskinkatalog 2012

Trejon har i dagarna släppt sin produktkatalog nr 32, 2012. Den innehåller flera nyheter som bla:
- woodMAX Hakki Pilke vedmaskiner i ny design och funktion. 
- Pöttingers unika automatiska knivslip integrerad i vagnen, som effektiviserar och ökar kapaciteten upp till 20%, kan fås till både Jumbo och Torro ensilagevagnar.
- Vi kan leverera vågsystem till Jumbo i samband med val av hjulaxel med hyd. pneumatisk fjädring.
- Pöttingers bogserade collectormaskiner 3007/3507 TRC är utrustade med valskross för bättre materialtransport till tvärmatiningselevatorn - Minimerar spill.
- Speed flytgödselspridare har fått en rejäl uppgradering med CAN-BUS styrning, LS-Hydraulik och pumpkranar med propotionalstyrning samt en ny hydraulisk fyllnadspump med större kapacitet. Nya möjligheter med 2012 års modeller av SPEED!
- 400 mm maxdiameter klarar senaste modellen av Multiforest flistugg, PC1180IC, en maskin för proffskörning.
- Vikplogssortimentet är utökat med modell Optimal VPL280 med 3-punktsfäste.
Ytterligare nyheter hittar du i katalogen.

Trejons maskinkatalog distribueras till alla lantbruk i Sverige samt alla Trejon Center (52 st). En digital blädderversion återfinns även på Trejons hemsida, trejon.se. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. För ca 25 år sedan expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Idag har vi ca 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom branchen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Welger, Tebbe, Speed, woodMAX, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är även ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14000, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20