Gå direkt till innehåll
Generationsväxling inom Trejons säljavdelning

Pressmeddelande -

Generationsväxling inom Trejons säljavdelning

Thomas Sandström började sin bana hos Trejon som säljare 1996 och har representerat företaget i över 25 år. Från början arbetade Thomas som representant för södra Sverige men har sedan 2001 arbetat mot återförsäljare och kunder i norra Sverige. Nu under våren går Thomas in i en ny fas av livet som pensionär och Christoffer Johansson kliver åter in som representant.

Under sin 26 år har Thomas varit en stor del i företagets positiva utveckling. Thomas har varit med och byggt upp ett starkt återförsäljarnät och skapat ett stort förtroende ute hos våra återförsäljare och kunder.

- ”Jag vill personligt tacka Thomas för sitt enorma engagemang från dag ett och under alla dessa år. Thomas går nu välförtjänt och med flaggan i topp in i en ny fas i livet som Pensionär och jag önskar honom ett stort lycka till i framtiden, säger Henrik Johansson, VD på Trejon.”

    Vi inom Trejon vill verkligen tacka Thomas för hans engagemang för företaget, hans professionalism och som en glad och trevlig arbetskollega som alltid bidragit med positiv energi till vårt team.

    - ”Under alla mina snart 14 år på företaget har Thomas alltid funnits på företaget, en fantastisk kunskapstillgång och bollplank för alla. Han kommer vara saknad som kollega men alltid finnas kvar som en vän och även jag vill önska han allt gott framåt, säger Johan Schols, Försäljnings och Marknadschef på Trejon.”

      Samtidigt hälsas Christoffer Johansson välkommen tillbaka som representant hos Trejon. Christoffer är redan i tjänst och tar nu över ansvaret för norra Sverige, att fortsätta vårda och utveckla affärer inom regionen.

      Ämnen

      Regioner


      Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

      Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

      Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

      Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

      Kontakter

      Henrik Johansson

      Henrik Johansson

      Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
      Johan Schols

      Johan Schols

      Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20