Gå direkt till innehåll
Henrik Johansson, Anna Johansson och Christian Eriksson.
Henrik Johansson, Anna Johansson och Christian Eriksson.

Pressmeddelande -

Heby Lantbruksservice växer tillsammans med Trejon

Trejon har tillsammans med Heby Lantbruksservice ingått ett fördjupat samarbete vilket innebär att Trejons maskinprogram kommer att marknadsföras av Heby Lantbruksservice i Dalarna.

Från och med den 15 januari nästa år övertar Heby Lantbruksservice AB driften av Trejons verksamhet i Leksand.

I samband med överlåtelsen ingår Trejon och Heby Lantbruksservice ett avtal, som innebär representation av Trejons maskinprogram för hela Dalarna där produkter som Trejon Optimal, Trejon Multiforest, Trejon Flexitrac, Hakki Pilke, Berti samt övriga maskiner i Trejons produktutbud ingår.

Anläggningen i Leksand blir en fullserviceanläggning och kommer att representera varumärken som Trejon, Massey Fergusson, Mchale, Vicon samt övriga varumärken som Heby Lantbruksservice representerar.

- Tack vare samarbetet med Trejon når vi nu hela vårt marknadsområde bättre. Vi kan nu ge våra kunder snabbare och effektivare service. Det tillsammans med ett komplett program av maskiner som tillfredsställer alla brukares behov av moderna och kvalitativa produkter känns som ett stort steg för vår framtida utveckling, säger Christian Eriksson VD på Heby Lantbruksservice AB.

- Trejon ser verkligen fram emot det framtida samarbetet med Heby Lantbruksservice AB, det känns spännande att vara en del av deras framtida expansion. Vi ser att deras befintliga anläggning i Heby har ett gott renommé och ett stort förtroende ute hos sina kunder, säger Henrik Johansson VD på Trejon.

Henrik Johansson vill passa på att tacka alla befintliga kunder för förtroendet och det samarbete som varit och med varm hand lämna över och önska Heby Lantbruksservice AB stort lycka till med den nya satsningen i Leksand.

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Genom att kombinera ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå ger vi er den bästa helhetslösningen som skapar en hållbar och kostnadseffektiv framtid. Trejon är ett stabilt familjeföretag med lång historik och erfarenhet, som alltid tänker långsiktigt, lägger vi stort engagemang i att leverera kvalitet i varje steg av våra uppdrag. I vårt arbete inspireras vi av ny teknik och våra kunders behov, för att erbjuda vad som krävs för att just deras arbetsdag ska bli så enkel och bra som möjligt.

Trejon har över 75 försäljningsställen i Sverige och internationellt. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl. 

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har exportmarknaden utmärkt sig och visat en stark omsättningsökning.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

”Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.”

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20