Gå direkt till innehåll
Balvagn Multicargo
Balvagn Multicargo

Pressmeddelande -

Multicargo den bästa helhetslösningen för baltransporter!

Trejon presenterar en ny version av lastsäkring till de omtyckta balvagnarna från Multicargo. Det nya tillvalet använder tre band för att säkra lasten, vilket ökar flexibiliteten och ger bättre markfrigång med säkringen i nedre positionen. Detta komplement syftar till att möta alla användares unika behov och förenkla det dagliga arbetet.

Balvagnarna från Multicargo finns i flera storlekar avseende lastvikt och lastlängd. De kommer med ett brett sortiment av tillbehör där denna lösning för lastsäkring är senaste tillskottet. Sedan tidigare finns en version med sidogrindar i metall som tillval och den lösning kommer fortfarande finnas kvar för de som den önskar.

Den nya versionen av lastsäkring till Multicargos balvagnar erbjuder en stabil och säker transport av balar i olika storlekar och former. Lastsäkringen har tre spännband på varje sida, vilka smidigt fälls ned var sida för sig med hjälp av hydraulik vid lastning. Geometrin gör att flaket ligger fritt, samtidigt som banden går ihop just under nivån för plattformen. Detta underlättar för en snabb och enkel lastning/lossning samtidigt som vangen går att flytta smidigt även med banden nedfällda. Stora praktiska fördelen är att balarna säkras utan behov av manuellt arbete, vilket sparar tid och ökar effektiviteten.

"- Just att kunna vara mer flexibel med att banden blir så kompakta i sitt nedfällda läge är något som efterfrågats. Att vi nu får tre band gör också att säkringen bättre passar till olika dimensioner och kunders unika behov, säger Johan Schols, Försäljnings- och marknadschef på Trejon."

Trejon strävar efter att tillgodose behoven hos olika användare, och den nya lastsäkringen är inget undantag. Den nya versionen av lastsäkring, ökar användarnas möjligheter att optimera sina baltransporter och förenkla arbetsdagen.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20