Gå direkt till innehåll
Multitrailer - Ny serie lantbruks- och entreprenadvagnar premiärvisas på Elmia Lantbruk

Pressmeddelande -

Multitrailer - Ny serie lantbruks- och entreprenadvagnar premiärvisas på Elmia Lantbruk

- Trejon lanserar en ny generation lantbruks- och entreprenadvagnar, MULTITRAILER, som premiärvisas på Lantbruksmässan ELMIA i Jönköping under oktober månad, meddelar marknadsansvarig Henrik Johansson på Trejon.

Henrik Johansson säger vidare att vagnarna är anpassade efter Skandinaviska förhållanden där kvalité, hög hållfasthet och effektivitet är viktiga inslag för att brukaren ska få en lönsam investering.

Vagnarna är tillverkade i Finland, där de också är marknadsledande, och finns i tre modellserier:
* Flakvagnar med fällbara sidor i storlek från 10 till 15 tons lastvikt, volym från 3,5 m3 till 18,5 m3 med spanmålslämmar.
* Vagnar avsedda för tyngre transporter typ ”Dumper” med låga respektive höga sidor och dessa finns i modeller från 8 till 16 tons lastvikt, volym från 4,7m3 till 29m3, dessa modeller finns med hydraulisk bakläm som regleras uppifrån alternativt under ifrån med låslucka.

- Eftersom vi har många olika kunder som har olika behov går dumpervagnarna att få med Hardox i både sidor och i flakbotten, säger Henrik Johansson och fortsätter. Dessutom är vagnarna anpassade för att rymma mindre grävmaskiner eftersom bottens bredd är väl tilltagen för att även maskiner med bred larv ska rymmas.

- Då Trejon är kvalitet- och miljöcertificerat enligt ISO 9001 och 14001 har vi minimerat miljöpåverkan så långt som möjligt i produktionsprocessen och kvalitetskrav följs upp under hela produktionen med kontrollstationer, säger Henrik Johansson vidare.

Ytterligare information finns på trejon.se eller kontakta:
Henrik Johansson, Marknadsansvarig, TREJON AB 0935-39900.
Mail: henrik.johansson@trejon.se

För högupplösta bilder besök Mynewsdesk eller kontakta anna-clara.friden@trejon.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905