Gå direkt till innehåll
Trejon Optimal M1250
Trejon Optimal M1250

Pressmeddelande -

Nu finns Sveriges mest köpta kedjeröjare till mindre traktorer!

Trejon Optimal M1250 är en ny modell och erbjuder ett smalare klipphuvud med lägre vikt, men med samma efterfrågade egenskaper som den extremt populära M1650.

-Nu kan vi erbjuda den bästa produkten på marknaden inom ett lättare segment. Efterfrågan har varit stor från användare med mindre traktorer och M1250 finns nu för traktorer från 3 ton och uppåt, säger Johan Schols, sälj- och marknadschef, Trejon.

Trejon Optimal M1250 är framtagen för samma krävande arbete som den större M1650, men i ett något mindre format. Maskinens huvud är i Hardox® och maskinen är utrustad med hydrauliskt påkörningsskydd som automatiskt lyfter maskinen samtidigt som den viker bakåt vid påkörning av fasta hinder.

Modellen har som M1650 integrerad hydraulisk sidoförskjutning, vilket ger ett rörelsemönster på hela 128 cm och en maximal räckvidd på hela 4m. Maskinen har flytläge uppåt samt att klipphuvudet har pendlingsfunktion, detta ger en god följsamhet och anpassning till terrängen.

-Med M1250 har föraren hela tiden god uppsikt över maskinen och arbetsområdet. Den integrerade sidoförskjutningen gör maskinen lättanvänd och flexibel med en stor räckvidd, säger Johan Schols.

Maskinen klarar effektiv röjning i diken samt andra slyområden. Trädrester samt sly splittras upp och återväxten blir betydligt långsammare. Tack vara anpassningsmöjligheterna med olika kedjor/knivar kan den anpassas efter användarens förutsättningar. M1250 är en tålig maskin med den högsta kvalitén som gör röjningsarbetet snabbt, effektivt och säkert.

Marknadens främsta kedjeröjare

Trejon har sedan länge producerat kedjeröjare med högsta kvalitet. Maskiner har levererats till användare och entreprenörer i Sverige och ute i Europa. Modellen M1650 är oerhört populär med en stor marknadsandel i Sverige.

Trejon Optimal M1250 finns nu att köpa av Trejons återförsäljare.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är Trejon egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park, kompaktlastaren Flexitrac och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

Trejon är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material