Gå direkt till innehåll
Multicargo Multifunktionsvagn MT-STEEL12 Dumpervagn/Spridare
Multicargo Multifunktionsvagn MT-STEEL12 Dumpervagn/Spridare

Pressmeddelande -

Premiärvisning av Trejon Multicargo Multifunktinsvagn blev en stor succé!

Trejon lanserar nu sin nya multifunktionsvagn. När den premiärvisades på Maskin Expo i Stockholm i slutet på maj blev den en stor succé och intresset var stort. 

Multicargo Multifunktionsvagn kan användas både som bogserad spridarvagn för sand eller salt eller som traditionell tippvagn/dumpervagn. Tack vare snabbkopplade sprintar och tillhörande stödhjul kan spridaren enkelt kopplas lös från vagnen. När tippvagnen används för spridning kan nedre delen av framstammen enkelt öppnas. Vagnen levereras även med hydraulisk schaktläm och mekanisk topp-/sidohngd baklucka. Tippvagnen levereras med väl tilltagen hjulutrustning 550/45-22,5”. Lastvikt på hela 13 ton gör att du kan sanda / salta långa sträckor.

Läs gärna mer på vår hemsida: http://www.trejon.se/se/multifunktionsvagn-mt-steel12-dumpervagn-spridare.html

Ämnen


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är Trejon egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

Trejon är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material