Gå direkt till innehåll
Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum.
Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum.

Pressmeddelande -

TREJON AB och Åhmans Traktorcentrum i exklusivt samarbete

TREJON AB ingår nu ett exklusivt samarbete tillsammans med Åhmans Traktorcentrum AB för regionen Östergötland och delar av Småland.

Företagen har länge haft ett samarbete som nu utökas och innebär att TREJON blir helhetsleverantör till Åhmans Traktorcentrum där Trejons maskinprogram kommer att marknadsföras över området.

-Vi är väldigt nöjda att gå in i det nya samarbetet som helhetsleverantör till Åhmans Traktorcentrum AB. Vi får nu en partner med ett mycket gott renommé som marknadsför vårt produktprogram inom sitt affärsområde, säger Henrik Johansson, VD TREJON AB.

TREJON med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka sedan 1940-talet.

1980 expanderade företaget och blir tillverkare samt generalagent för entreprenad, skog och lantbruksmaskiner i Sverige. Idag är Trejon en av de ledande maskinleverantörerna via ett rikstäckande nät av återförsäljare i Sverige och övriga Europa.

Åhmans Traktorcentrum marknadsför bland annat John Deere och har sitt huvudkontor i Linköping samt ytterligare försäljningskontor i Vetlanda, Skänninge, Vikbolandet och Jönköping.

-Tack vare Trejons breda produktprogram får vi nu en leverantör som täcker upp stora delar av vårt maskinbehov. Trejons sortiment håller en hög kvalitetsgrad och ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar, det passar bra in med vårt övriga sortiment, säger Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum.

Samarbetet startar officiellt under Åhmans Traktorcentrums visningsdagar på Vågerstads Gård den 29-30 September där stora delar av Trejon´s maskinprogram kommer att visas.

För mer information kontakta:

Henrik Johansson, VD Trejon
0935-39905, henrik.johansson@trejon.se

Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum
013-367713, magnus.ahman@ahmanstraktor.se

Ämnen

Taggar


Trejon har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som producent och grossist. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är Trejon egen producent av Flexitrac, OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har expanderat sitt marknadsområde och har nu allt fler internationella samarbeten.

Trejon är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material