Gå direkt till innehåll
Simon Nygren kommer köra under demovisningen på Agritechnica.
Simon Nygren kommer köra under demovisningen på Agritechnica.

Pressmeddelande -

​Trejon är tillbaka på världens största lantbruksmässa

Än en gång ställer Trejon ut sina produkter på Agritechnica. Succén Trejon Multiforest – New Edition kommer demonstreras och produktnyheter från Trejon Optimal kommer göra internationell premiär.

Den 12 – 18 november tar Agritechnica, världens största lantbruksmässa plats i Hannover, Tyskland. Trejon har varit med ett flertal gånger tidigare och kommer även i år vara med och ställa ut sina produkter. Det blir första gången som Trejon Optimal diagonalplogar och den runtomsvängande sopskopan circulus kommer visas på en internationell mässa.

-Vi har märkt att det finns ett starkt intresse för vår vägunderhålls-serie Trejon Optimal internationellt så Agritechnica är ett perfekt ställe att visa våra produkter, säger Michael Saure, exportchef Trejon.

Trejons nya uppdaterade skogsvagnar Trejon Multiforest – New Edition har varit en stor succé sedan lanseringen. Trejon Multiforest är konstruerad för tuffa förhållanden och med modellserien New Editionen är skogsvagnarna tagna till ännu högre nivåer. Det är vagnar mellan 6,5 till 10,5 ton som har fått nya benämningar, nya kraftigare axlar, förstärkta bankar och bättre lastsäkring.

Den nya modellserien har fått uppgraderade grindar där last-arean har blivit större för att passa till de aktuella storlekarna på vagnarna. Och under mässan kommer vagnarna visas inne i mässhallen men även köras i demoområdet.

-Vi kommer visa den nyaste tekniken när det gäller kranstyrning med fokus på komfort och säkerhet. Därför blir det extra kul att visa live vad våra nya skogsvagnar går för, säger Simon Nygren, demoförare och teknisk support Trejon.

Trejon har monter C29 i hall 26 och demovisning sker utanför hall 26.

Ämnen

Taggar


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Genom att kombinera ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå ger vi er den bästa helhetslösningen som skapar en hållbar och kostnadseffektiv framtid. Trejon är ett stabilt familjeföretag med lång historik och erfarenhet, som alltid tänker långsiktigt, lägger vi stort engagemang i att leverera kvalitet i varje steg av våra uppdrag. I vårt arbete inspireras vi av ny teknik och våra kunders behov, för att erbjuda vad som krävs för att just deras arbetsdag ska bli så enkel och bra som möjligt.

Trejon har över 75 försäljningsställen i Sverige och internationellt. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl. 

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har exportmarknaden utmärkt sig och visat en stark omsättningsökning.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

”Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.”

Presskontakt

Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20
Michael Saure

Michael Saure

Export Manager +46 935 39917

Relaterat material