Gå direkt till innehåll
Trejon har premiär för ny självgående fullfodervagn från Trioliet

Pressmeddelande -

Trejon har premiär för ny självgående fullfodervagn från Trioliet

Trejon tillsammans med Trioliet lanserar Triotrac som är deras självgående och självlastande fullfodervagn. Triotrac är anpassad för större gårdar från 60-600 kor och gör din foderblandning ännu mer effektiv och korrekt. Triotrac finns i tre olika modeller med en kapacitet på 14, 17 eller 20m³. Det som är unikt med Triotrac är att den har egen motor på 175 hk som gör den självgående och självlastande. 

Under vecka 23 levererades den första Trioliet Triotrac fullfoderblandaren till Gunnars Maskin för uppstart och installation hos Otterslättens lantbruk.

Vad som kännetecknar Trioliet är deras flera olika patenterade lösningar som gör att tiden för att snitta och blanda kan sänkas med hela 20 % jämfört med andra fabrikat. Trioliet är ett Holländskt företag med över 60 års erfarenhet av foderhanteringsteknik. Över 70 % av produktionen går på export till mer än 45 länder. I produktprogrammet ingår silouttagare, fullfodervagnar (självgående, stationära och självlastande) samt utfodringssystem för helautomatisk utfodring av vallfodret.

Följande kännetecknar Trioliet Triotrac fullfoderblandaren:

  • Effektiv drift
  • Lågt effektbehov
  • Effektivt och snabbt lastningssystem
  • Optimal blandning och snittning till rätt foder struktur
  • Hög lastkapacitet
  • Hydrostatisk drift steglöst upp till 40 km/t

 

För ytterligare information kontakta marknadsansvarig på Trejon Henrik Johansson (henrik.johansson@trejon.se) 0935-399 00

För högupplösta bilder kontakta Anna-Clara Friden (anna-clara.friden@trejon.se), 0935-399 13 

Ämnen

Taggar


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet är i dag en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Idag har vi ca 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov, säger Henrik Johansson marknadsansvarig på Trejon.

TREJON har mångårig erfarenhet inom branchen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Welger, Tebbe, Speed, woodMAX, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll samt Multiforest skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är även ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14000, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!  Säger Henrik Johansson på Trejon.

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material