Gå direkt till innehåll
Arbetet med en ny maskinhall för produktutveckling har startat.
Arbetet med en ny maskinhall för produktutveckling har startat.

Pressmeddelande -

Trejon investerar för framtiden

Trejon investerar för framtiden. Bygger en ny maskinhall och förstärker personalstyrkan.

Investeringen i en ny maskinhall för produktutveckling är i full gång och går allt enligt planerna så förväntas plattan vara gjuten innan årsskiftet. Hallen blir 625 m2 och 6 meters takhöjd, med inbyggd traversbana i hela hallen.

Den nya hallen kommer att ge förbättrade möjligheter till att utveckla och förbättra Trejons arbete inom produktutveckling och mottagningskontroller.

- Vi ser positivt på framtiden och vi har stor efterfrågan på våra produkter. I vårt arbete att förbättra och öka kvalitén i alla led blir denna investering viktig för oss. Vår orderingång har ökat med 15 procent jämfört med samma tid i fjol, säger Henrik Johansson, VD Trejon.

För att möta marknadens förfrågningar och att kunna erbjuda kunder moderna maskinlösningar förstärker Trejon med ytterligare en produktutvecklare och supporttekniker.

Anders Johansson, ny produktutvecklare på Trejon, är utbildad maskiningenjör och har stor erfarenhet av produktutveckling. Bland annat från Komatsu Forest där han varit ansvarig för flera olika utvecklingsprojekt.

- Det känns jättebra att vara här. Trejon har ett bra team, bra produkter och det kommer vara kul att bidra till utvecklingen och företagets resa, säger Anders Johansson.

Mathias Nilsson som är utbildad maskiningenjör med lång erfarenhet av maskiner både som konstruktör och med egna maskiner på sin skogsfastighet är nu anställd som supporttekniker på Trejon.

- Trejons produktutbud passar mina intressen och kunskaper. Med mina erfarenheter så vet jag att jag har hamnat på rätt plats, säger Mathias Nilsson.

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Genom att kombinera ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå ger vi er den bästa helhetslösningen som skapar en hållbar och kostnadseffektiv framtid. Trejon är ett stabilt familjeföretag med lång historik och erfarenhet, som alltid tänker långsiktigt, lägger vi stort engagemang i att leverera kvalitet i varje steg av våra uppdrag. I vårt arbete inspireras vi av ny teknik och våra kunders behov, för att erbjuda vad som krävs för att just deras arbetsdag ska bli så enkel och bra som möjligt.

Trejon har över 75 försäljningsställen i Sverige och internationellt. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har exportmarknaden utmärkt sig och visat en stark omsättningsökning.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20