Gå direkt till innehåll
Trejon lanserar Multiforest timmergrip

Pressmeddelande -

Trejon lanserar Multiforest timmergrip

Trejon lanserar en ny timmergrip för frontlastare med slitdelar i Hardox®. Gripen säljs under märket Multiforest vilket också inkluderar skogsvagnar, kranar och tillbehör till dessa.

Multiforest timmergrip är pulverlackerad för en stark slityta. Konstruktionen är mycket kraftig med smörjbara leder med utbytbara bronsbussningar. Tillverkningen sker i Estland under egen utveckling, kvalitets- och leveranskontroll.

Gripen kan kompletteras med en frontplåt, mellan de två fasta griparmarna, för ett utökat användningsområde som tex.plockning av sten etc. Gripen beställs med SMS-fäste alt. Eurofäste.

Teknisk specifikation
Öppning - 1028 mm
Djup (i öppet läge) - 650 mm
Bredd - 730 mm
Vikt ca - 150 kg

Pris Multiforest timmergrip 9.900:- + moms
SMS/Trima-fäste 1.990:- + moms
Euro-fäste 2.450:- + moms

Timmergripen finns för omedelbar leverans.


För ytterligare information vänligen kontakta marknadsansvarig Henrik Johansson, 0935-399 00. För bilder och annat marknadsmaterial kontaktar du Anna-Clara Fridén, 0935-399 13.

Ämnen

Taggar


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. För ca 25 år sedan expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Idag har vi ca 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom branchen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Welger, Tebbe, Speed, woodMAX, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är även ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14000, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material