Gå direkt till innehåll
Trejon lanserar nya snöfräsen OPTIMAL 2650HD

Pressmeddelande -

Trejon lanserar nya snöfräsen OPTIMAL 2650HD

Trejon lanserar nu en ny modell av OPTIMAL snöfräsar: 2650HD, som därmed blir den största modellen i Trejons Heavy Duty-sortiment*. 2650HD har en ny design, med en enda, extra stor, inmatningsskruv, för att ytterligare öka inmatningskapaciteten.

- Det har länge funnits en efterfrågan på denna typ av snöfräs, och vi har därför valt att nu ta fram den modellen, säger Henrik Johansson vd på Trejon. Vi har lång erfarenhet av utveckling av snöfräsar och med den nya modellen 2650HD stärker vi vår position som marknadsledare i Sverige.

Konceptet med stora snöfräsar för utlastning av snö direkt till ett lastbilsflak etc är tids- och kostnadsbesparande, framförallt vid snöröjning i städer.

Det som utmärker OPTIMAL 2650HD är framförallt den stora inmatningsskruven med en diameter på hela 80 cm. Maskinen har en effektiv arbetsbredd på 265 cm och rekommenderas för traktorer mellan 120-300 hk. Till modellen finns ett stort sortiment av tillbehör, bl.a. ett extra högt utkastarrör samt breddningsvingar för att ytterligare öka arbetsbredden. Till 2650HD finns även en stödrulle som tillbehör, för körning på väg med väg- och/eller vajerräcke.

OPTIMAL är Trejons eget varumärke, med produktutveckling i Sverige. OPTIMAL-produkterna, som består av snöslungor, snöplogar, sand- och saltspridare har under flera år tagit marknadsandelar både i Sverige och i övriga Europa.

*HD – Heavy Duty är Trejons beteckning för extra kraftiga snöfräsar, som vänder sig till professionella entreprenörer.

 

För mer information kontakta:
Henrik Johansson
VD, Trejon
Tel: 0935-399 05
Mobil: 070-620 80 03
e-post: henrik.johansson@trejon.se

Johan Karlsson
Marknadsansvarig, Trejon
Tel: 0935-399 20
Mobil: 070-676 76 03
e-post: johan.karlsson@trejon.se

Ämnen

Taggar


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

TREJON har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar TrejonCenter Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvaliteten på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material