Gå direkt till innehåll
Trejon moderniserar med ny grafisk profil

Pressmeddelande -

Trejon moderniserar med ny grafisk profil

Under vintern 2015 har Trejon arbetat med att förstärka samt utveckla varumärket. Under fredagen 18/9 skickas den nya maskinkatalogen ut och det blir startskottet för Trejons nya visuella identitet och devisen ”En bra dag. En Trejondag.”.

– Trejons triangelformade logotyp är ett starkt inarbetat varumärke i branschen, men vi kände att den behövde ett lyft efter 35 års trogen tjänst. Nu har vi en modern logotyp som ligger rätt i tiden, utan att för den sakens skull tappa igenkänningsfaktorn, säger VD Henrik Johansson.

Bakom logotypen finns en enhetlig visuell identitet som bildar stommen i all marknadskommunikation framöver.

En bra dag. En Trejondag.

Varumärkesarbetet är inte bara en visuell förändring. Trejon vill även att kunden ska känna sig trygg genom hela affären och lanserar därför devisen ”En bra dag. En Trejondag.”.

– Som kund köper du inte bara våra maskiner, du köper även vår kunskap. Med över 30 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att just din arbetsdag ska bli så enkel och bra som möjligt. Vi kallar dessa dagar för Trejondagar och strävar efter att alla dina dagar ska vara på det sättet, säger Henrik Johansson.

En pågående process

Trejon kommer successivt att genomföra den visuella förändringen och är säkra på att detta kommer att vara en viktig nyckel i utvecklingen mot att skapa många goda Trejondagar för kunder, återförsäljare och medarbetare i framtiden.

– Inom den närmaste framtiden kommer en ny, modern webbplats att lanseras. Den kommer att underlätta besökarens informationssökande avsevärt, framförallt vad det gäller våra produkter, säger Marknadskoordinator Johnny Karlsson.

Ämnen

Taggar


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

TREJON har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Presskontakt

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material