Gå direkt till innehåll
Hakki pilke Easy 43
Hakki pilke Easy 43

Pressmeddelande -

Trejon och Hakki pilke lanserar vedmaskin för proffsen

Hakki pilke Easy 43 är en helt ny vedmaskin som har ännu kraftigare ram än sina föregångare men behåller låg vikt och kompakta dimensioner. Nya egenskaper som hydraulisk stockhållare och vedlängdsmätare gör att maskinens produktivitet har förbättrats för en mer optimerad vedklyvning utan fördröjning.

Hakki pilke Easy 43 är framtagen för att ge en ännu mer effektiv vedklyvning och samtidigt minska driftkostnaderna. Med ett enkelt knapptryck sker kapningen med optimerad kraft utan att tumma på hastigheten.

- Det här är en modell som riktar sig till proffsen och kommer ersätta den tidigare Easy 42-modellen som har varit mycket populär. De nya förbättrade egenskaperna kommer ge en helt ny användarupplevelse, säger Johan Schols, Sälj- och marknadsansvarig, Trejon.

För att förbättra materialflödet har maskinen fått en hydraulisk stockhållare som möjliggör enkel kapning av virke oavsett storlek. Den har också blivit utrustad med en vedlängdsmätare som flyttar undan hydrauliskt och styrplattor för vedklabbar som faller ner.

Den som standard en automatisk, hydraulisk kedjespännare som tillsammans med den automatiska smörjpumpen garanterar en lång livslängd för sågkedja, sågsvärd och ger en effektiv kapning vid varje tillfälle. Användaren kan välja att aktivera ”in feed assist” för att maskinen automatisk ska mata fram en ny stock för kapning vid varje klyvrörelse. Då kan en ny kapning påbörjas redan när klyven är på väg tillbaka.

Den stora oljevolymen möjliggör längre intervaller för oljebyte och avbrottsfritt arbete i alla förhållanden. Maskinens funktioner styrs till stor del av elventiler vilket minskar antalet delar som kräver service till ett minimum.

- Easy 43 har ett mycket lågt underhåll och därmed låg driftskostnaden. Det är väldigt roligt att kunna presentera en maskin som är väldigt driftssäker och med hög prestanda, säger Johan Schols, Sälj- och marknadsansvarig, Trejon.

Hakki Pilke Easy 43 kommer att visas i Trejons monter, 160, på Elmia Wood, 7-10 juni, Jönköping.

För mer information kontakta:

Johan Schols, Försäljnings och Marknadschef Trejon 
Direkt: +46 (0)935-399 20
E-post: Johan.Schols@trejon.se

För bilder kontakta:

Emma Allebo, Marknadskoordinator Trejon
Direkt: +46 (0)935-399 13
E-post: Emma.Allebo@trejon.se

Ämnen


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är Trejon egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

Trejon är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat innehåll