Gå direkt till innehåll
​Trejon Optimal M1650 - en försäljningssuccé

Pressmeddelande -

​Trejon Optimal M1650 - en försäljningssuccé

Sedan produktlanseringen hösten 2013 har den nya kedjeröjaren Trejon Optimal M1650 blivit en stor försäljningssuccé med en kraftigt ökad marknadsandel.

Trejon har sedan länge producerat kedjeröjare med högsta kvalitet. Maskiner som köpts av brukare och entreprenörer i Sverige och Europa. Trejon Optimal M1650 är det senaste tillskottet och stärker företagets marknadsledande position ytterligare.

Modellen har flera nya detaljer såsom integrerad sidoförskjutning som minskar maskinvikten och medför lägre belastning samt slitage på traktorn. M1650 har även hydrauliskt påkörningsskydd som automatiskt låter maskinen vika bakåt, samtidigt som den lyfts vid påkörning av fasta föremål. Hela maskinen drivs via kardan och saknar därmed helt kilrep.

Klipphuvudet i Hardox kvalitetsstål ger en maskin med lång livslängd och är anpassad för effektiv röjning. Den överdimensionerade växellådan är byggd för långa arbetspass som passar professionell körning. Maskinen har samma beprövade kedjekassett som föregångaren M160, med plats för extra länkar som kan matas fram vid behov. Som standard levereras kedjeröjaren med 13 mm kedja.

– ”Vi har tydligt märkt av att kunderna uppskattar alla produktfördelar som Trejon Optimal M1650 erbjuder. Detta är tydligt när en enda modell på kort tid tagit en stor marknadsandel i segmentet kedjeröjare. Vi ser en fortsatt stark orderingång och marknadsandelen kommer fortsätta att öka”, säger Henrik Johansson, VD på Trejon.

För mer information kontakta:

Henrik Johansson
VD, Trejon
Tel: 0935-399 05
Mobil: 070-620 80 03
e-post: henrik.johansson@trejon.se

Johan Karlsson
Marknadsansvarig, Trejon
Tel: 0935-399 20
Mobil: 070-676 76 03
e-post: johan.karlsson@trejon.se

Ämnen

Kategorier


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

TREJON har över 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom brancshen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Tebbe, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20