Gå direkt till innehåll
Trejon Optimal sopvals
Trejon Optimal sopvals

Pressmeddelande -

​Trejon Optimal sopvalsar - unika och efterfrågade!

Intresset har varit stort för Trejon Optimal sopvalsar. Serien har utvecklats för effektiv sopning av sand, grus, snö, skräp och kan kopplas till hjullastare, lantbrukstraktorer eller andra redskapsbärare från 4 ton och uppåt.

- Responsen har varit väldigt bra sedan introduktionen och efterfrågan är mycket stor både i Sverige men också på övriga marknader där Trejon är aktiva, säger Johan Schols, sälj- och marknadschef på Trejon.

Våren 2016 började nya Trejon Optimal AH sopvalsar säljas. En stor fördel med AH-serien är sopvalsens unika centrumdrift, den underlättar verkligen arbetet vid trånga utrymmen och det blir enkelt att sopa nära staket, byggnader eller andra hinder. Dessutom underlättar centrumdriften bytet av lameller väsentligt. Valsen är uppbyggd med lameller som enkelt byts ut genom att endast lossa ett fåtal bultar.

- AH-serien är idag marknadens servicevänligaste och har ett lågt underhållsbehov. Den dragande monteringen av ramen ger valsen bästa markföljsamheten och lägst slitage, säger Johan Schols.

Det effektiva vågräta och lodräta flytläget, med ±10° pendling och 30 cm rörelseområde, gör att sopvalsen hela tiden följer marken och garanterar ett utmärkt rengöringsresultat efter bara en körning. Hydraulisk diagonalställning ±32°, med vridcentrum bakom sopvalsen, ger bästa spårföljsamhet i kurvor.

- Med vårt sopvalsprogram blir vårt vägunderhållsprogram Trejon Optimal mer komplett vilket uppskattats av entreprenörer, säger Johan Schols.

Till sopvalsarna och övriga sopmaskiner kommer ett brett tillbehörsprogram där bland annat två olika typer av system för dammbindning erbjuds. Ett mer traditionellt system med elektrisk pump och lågt tryck samt ett högtryckssystem med hydraulisk pump. Det senare är ett unikt system som ger bättre sopresultat och dammbindning med lägre åtgång av vatten.

Ämnen

Taggar


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Genom att kombinera ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå ger vi er den bästa helhetslösningen som skapar en hållbar och kostnadseffektiv framtid. Trejon är ett stabilt familjeföretag med lång historik och erfarenhet, som alltid tänker långsiktigt, lägger vi stort engagemang i att leverera kvalitet i varje steg av våra uppdrag. I vårt arbete inspireras vi av ny teknik och våra kunders behov, för att erbjuda vad som krävs för att just deras arbetsdag ska bli så enkel och bra som möjligt.

Trejon har över 75 försäljningsställen i Sverige och internationellt. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl. 

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har exportmarknaden utmärkt sig och visat en stark omsättningsökning.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

”Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.”

Presskontakt

Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat material