Gå direkt till innehåll
Ingemar Jakobsson
Ingemar Jakobsson

Pressmeddelande -

Trejon rekryterar verkstadsmontör

Trejon är glada att kunna välkomna Ingemar Jakobsson som ny verkstadsmontör till kontoret i Vännäsby. Ingemar, som började sin anställning den 12 augusti, tar med sig över 25 års erfarenhet från tillverkningsindustrin, vilket gör honom till ett värdefullt tillskott i verksamheten.

I sin nya roll hos Trejon kommer Ingemar att stötta upp kring leveranser, montering och utrustning av maskiner inom Trejons produktserier Trejon Flexitrac och Trejon Optimal. Hans expertis kommer särskilt till nytta i monteringsverkstadsteamet, där han kommer att arbeta tillsammans med Trejons erfarna medarbetare för att säkerställa att maskiner av hög kvalitet levereras ut till kund.

– "Det känns fantastiskt roligt att börja jobba på Trejon. Jag har följt företagets utveckling genom årens lopp och det har imponerat på mig! Därför känns det nu roligt att vara en del av organisationen," säger Ingemar Jakobsson.

-"Tack vare rekryteringen av Ingemar kan vi säkerställa en hög leveranssäkerhet för våra maskinen inom Trejon Flexitrac och Trejon Optimal. Vi är alla mycket glada att Ingemar nu är en del av Trejonteamet och att vår verkstadsavdelning förstärkts med ytterligare en erfaren medarbetare", säger Henrik Johansson VD.

Trejon är en ledande grossist och tillverkare av maskiner för entreprenad, skog och lantbruk, och genomför anpassningar och utrustning av maskiner innan de går vidare till återförsäljare och slutkunder. Med Ingemars anslutning till teamet stärker Trejon sin kapacitet att möta efterfrågan och fortsätta leverera produkter som motsvarar de högt ställda kvalitetskraven.

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20