Gå direkt till innehåll
Trejon utökar eftermarknadsteamet med Johan Lundgren

Pressmeddelande -

Trejon utökar eftermarknadsteamet med Johan Lundgren

Trejon, en av de ledande maskinleverantörerna inom entreprenad, skog och lantbruk utökar nu sitt eftermarknadsteam för att ytterligare förstärka sin service och kompetens gentemot sina återförsäljare och kunder. Som ett led i denna satsning välkomnar Trejon Johan Lundgren till företaget.

Johan Lundgren tillträdde sin roll på Trejon den 8 januari och har med sig en bred bakgrund som omfattar över 13 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin, med fokus på innovation och utveckling. Hans passion för lantbruk och maskiner, rotad i en uppväxt på en gård, kombinerat med hans tekniska expertis, gör honom till en perfekt tillskott för att stärka upp både den tekniska supporten och produktutvecklingen hos Trejon.

"- Det som lockade med jobbet på Trejon var att få jobba i ett företag med brett produktutbud och få möjligheten att arbeta närmare återförsäljare och branschfolk än jag har gjort tidigare, berättar Johan Lundgren."

Johan kommer att spela en viktig roll i Trejons team inom teknisk support, som arbetar nära återförsäljare och deras verkstäder, vilka i sin tur ger service till alla slutkunder runt hela landet. Dessutom kommer han att vara aktivt delaktig i utvecklingen av Trejons egna varumärken, vilket ytterligare kommer att fortsätta stärka företagets position som en av de ledande inom branschen.

"- Då tekniskt kunnande och support är nyckelområden för oss som tillverkare och grossist är vi extremt glada över att kunna rekrytera Johan till vårt team. Han kommer in med både rätt kunskap och rätt inställning och han kommer att vara värdefull för oss när vi fortsätter växa och utvecklas, säger Henrik Johansson, VD på Trejon."

Med Johans engagemang och expertis ser Trejon fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder och återförsäljare, och att fortsätta att driva innovation och framsteg inom entreprenad, skog och lantbruk.

Tillsammans skapar vi en bra dag, en Trejondag!

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20