Gå direkt till innehåll
Trejons Maskinkatalog 2013 ute nu

Pressmeddelande -

Trejons Maskinkatalog 2013 ute nu

Trejon släpper nu sin maskinkatalog för 2013. Katalogen innehåller flera produktnyheter samt en uppdaterad layout. Nya maskiner som dykt upp i årets maskinkatalog är Dieci teleskoplastare samt Flexitrac kompakttraktorer. Dessutom finns Pichon fastgödselspridare som ett alternativ till proffsserien från Tebbe. De populära vedmaskinerna från woodMAX Hakki Pilke har fått en ny familjemedlem i modell Easy 38 samt att alla maskiner genomgått stora uppdateringar. Flera av de övriga maskinerna har också genomgått uppdateringar, modellserier har utökats etc.

Maskinkatalog 2013 delas ut med Posten till alla lantbruk i Sverige. Den finns också att hämta hos lokala Trejon Center runt om i landet. Maskinkatalogen finns även att läsa på trejons hemsida: http://www.trejon.se/content.php?showInfo=katalog_sv.html

Trejons Maskinkatalog utkommer en gång per år och innehåller maskiner för lantbruk, entreprenad, skogsbruk, park- och kommunal verksamhet.

Ämnen

Kategorier


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. För ca 25 år sedan expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Idag har vi ca 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom branchen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Welger, Tebbe, Speed, woodMAX, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är även ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14000, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20