Gå direkt till innehåll
Jordfräsar från Italienska Ortolan kommer visas på Elmia.
Jordfräsar från Italienska Ortolan kommer visas på Elmia.

Pressmeddelande -

Visar brett sortiment av Jordfräsar på Elmia

Under Elmia Lantbruk 2018 visar Trejon upp sitt breda sortiment av jordfräsar från Italienska Ortolan.

Tillverkaren Ortolan grundades redan 1972 och har sedan tidigt fokuserat på utveckling, produktion och försäljning av olika maskiner för maskinell jordbearbetning. Idag så exporteras och säljs Ortolans maskiner över större delen av världen. I Sverige så har Trejon sedan länge varit importör och skött försäljningen genom sitt stora nät av återförsäljare.

- Vi har under de senaste åren sett en ökning av försäljningen av jordfräsar och då främst i det större segmentet. Därmed är vi glada att nu kunna erbjuda ytterligare en större modell för traktorer upp till 170 hästkrafter, säger Johan Schols, försäljningschef på Trejon.

Ortolans sortiment har genom åren växt och idag så marknadsförs i Sverige jordfräsar med en effektklass från 18 till 170 hästkrafter. Senaste tillskottet är den stora serien BC som är avsedd för 100 till 170 hästkrafters traktorer. På plats på mässan kommer maskiner från 4 olika modellserier finnas för att visa upp hela bredden i sortimentet. Ni finner Trejon i Hall B monter B01:44 och B02:44.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Genom att kombinera ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå ger vi er den bästa helhetslösningen som skapar en hållbar och kostnadseffektiv framtid. Trejon är ett stabilt familjeföretag med lång historik och erfarenhet, som alltid tänker långsiktigt, lägger vi stort engagemang i att leverera kvalitet i varje steg av våra uppdrag. I vårt arbete inspireras vi av ny teknik och våra kunders behov, för att erbjuda vad som krävs för att just deras arbetsdag ska bli så enkel och bra som möjligt.

Trejon har över 75 försäljningsställen i Sverige och internationellt. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl. 

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har exportmarknaden utmärkt sig och visat en stark omsättningsökning.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

”Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.”

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20