Gå direkt till innehåll
Jonas Nordin, Företagarna Västerbotten, med vinnarna Anna och Henrik Johansson på Trejon. Till höger på bilden Emil Palm, ordförande i Företagarna Vännäs.
Jonas Nordin, Företagarna Västerbotten, med vinnarna Anna och Henrik Johansson på Trejon. Till höger på bilden Emil Palm, ordförande i Företagarna Vännäs.

Pressmeddelande -

Anna och Henrik Johansson blev Årets företagare i Västerbotten

Anna och Henrik Johansson som blev Årets företagare i Västerbotten! Det prestigefyllda priset överlämnades idag av Företagarnas regionchef Jonas Nordin och Emil Palm, ordförande Företagarna Vännäs.

– Anna och Henrik är verkligen värdiga vinnare och goda föredömen för andra företagare. De är en del av den speciella anda som finns längs gatan i Vännäsby, som huserar flera framgångsrika företag. Trejon skapar jobb och är ledande inom sin verksamhet. Det var en ära att få dela ut priset till dem, säger Företagarnas regionchef Jonas Nordin.

Anna och Henrik Johansson berättar att de blev glatt överraskade när de fick reda på att priset går till dem.

– Det är alltid roligt att få uppskattning för sitt företagande, och känns väldigt roligt att få fira tillsammans med våra medarbetare, säger de.

Motiveringen lyder:

”Årets vinnare gör stor skillnad för kunder, medarbetare och orten de är verksamma vid. Årets Företagare bygger långsiktiga och stabila relationer för en trygg vardag och en hållbar framtid. Tredje generationen driver företaget vidare med en lika hög målsättning nu som förr och bidrar även till företagarklimatet och utvecklingen i kommunen.”

Ämnen

Kategorier

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat innehåll