Gå direkt till innehåll
Herman Öberg på Trejon
Herman Öberg på Trejon

Pressmeddelande -

Stark försäljning hos Trejon – Rekryterar för att möta efterfrågan

Trejon fortsätter med sin positiva utveckling med ökad försäljning och rekordhög orderingång på de flesta marknader och produktområden. För att möta ökningen har ytterligare en ny medarbetare, Herman Öberg rekryterats som verkstadstekniker. Herman kommer främst att stötta upp kring leveranser, montering och utrustning av maskiner inom Trejon Flexitrac och Trejon Optimal.

Herman började sin anställning på Trejon den 8:e November och kommer närmast från servicejobb inom tågtrafik. Tidigare har Herman jobbat som servicetekniker hos en lokal återförsäljare och har därmed god kännedom om både produkter och branschen i stort.

- Det känns kul med denna möjlighet att få komma till ett företag som står så starkt både lokalt, nationellt och internationellt. Det är ett team av dedikerade medarbetare och kollegor som all jobbar tillsammans, säger Herman Öberg.

    Trejon som grossist och tillverkare av maskiner för entreprenad, skog och lantbruk genomför en del anpassning och utrustning av maskiner innan de går vidare genom ledet av återförsäljare på sin väg till slutkund. Det är främst med det befintliga teamet där på monteringsverkstan som Herman kommer jobba och garantera att maskiner av hög kvalitet kan fortsätta levereras ut i ännu större volymer.

    - Vi är så klart stolta över den positiva utvecklingen vi sett och fortsatt ser. Denna rekrytering känns helt rätt och kommer ge oss förutsättningarna att fortsätta utvecklas och växa, avslutar Henrik Johansson, VD på Trejon.

    Ämnen

    Regioner


    Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

    Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

    Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

    Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

    Kontakter

    Henrik Johansson

    Henrik Johansson

    Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
    Johan Schols

    Johan Schols

    Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

    Relaterat innehåll