Gå direkt till innehåll
Dumpervagn Multicargo MC18000H
Dumpervagn Multicargo MC18000H

Pressmeddelande -

Trejon höjer standarden för dumpervagnar med uppdaterade modeller

Trejon tar dumpervagnarna till en ny nivå med lanseringen av tre uppdaterade modeller med flak helt i Hardox® inom Multicargo-serien. Dessa modeller, avsedda för lastvikt på 16-20 ton har en ny design med kraftigare överliggare och bockade sidor utan revben. Dumpervagnar från Multicargo är kraftiga och hållbara, och passar den professionella användaren som kräver det lilla extra.

De uppdaterade modellerna av Multicargo dumpervagnar utmärker sig genom att ha en balja helt i Hardox®, vilket förstärks av en kraftig överliggare och bockade sidor. Denna konstruktion eliminerar behovet av revben och ger vagnarna en modernare och renare design. Dessutom har de fått en ny, funktionell design med integrerade stänkskydd.

Dumpervagnarna, med sin lastkapacitet mellan 16 och 20 ton, är speciellt framtagen för användare som söker robusta vagnar för tuffa jobb. Multicargo dumpervagnar utmärker sig med en kraftig konstruktion av ram och balja. De har ett flak med väl tilltagen bredd, vilket gör dem till en av marknadens mest hållbara alternativ för transport av material som jord, grus och schaktmassor.

" - Våra populära vagnar från Multicargo används av många olika typer av kunder med varierande behov. Vi har dock fått indikationer på att vi saknat en riktigt topp modell för de med de högsta kraven. Nu kan vi stolt presentera lösningen, säger Johan Schols, försäljnings- och marknadschef på Trejon. "

Grundutförandet av vagnarna inkluderar hydrauliskt uppåtgående lucka och möjligheten att välja kombilucka med spridarläm som tillval för att möta varje kunds unika behov. För att ytterligare anpassa vagnarna kan de också utrustas med förhöjningslämmar på 700mm, som enkelt monteras och säkras med kraftfulla spännen, och lika enkelt kan lyftas av i sin helhet.

Fördelar med Multicargo dumpervagnar (MC16000H-MC20000H) inkluderar:

  • Väl dimensionerad ram med heldragna stålprofiler.
  • Balja helt i Hardox.
  • Kraftiga axlar från ADR.
  • Flak med slät insida och förstärkta sidor.
  • Koniskt lastutrymme från 14 tons dumper och på alla volymdumpers.
  • Flak med kraftig konstruktion och underram.
  • LED-trafikbelysning som standard.
  • Stödben, underkörningsskydd och stoppklossar som standard.
  • Alla vagnar anpassade för 40 km/h.
  • Hög tippvinkel garanterar snabb tömning.

Vagnarna har också en låg egenvikt i förhållande till sin storlek vilket ger flera fördelar, bland annat lägre dieselförbrukning. De nya modellerna finns till försäljning från slutet av 2023.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20