Gå direkt till innehåll
Trejon och Lely går skilda vägar

Pressmeddelande -

Trejon och Lely går skilda vägar

En ny distribution av Lely Welger pressar i Sverige är resultatet av det gemensamma beslutet.

Trejon har under 10 års tid varit den ansvariga distributören av Lely Welger i Sverige och tillsammans med Trejons återförsäljanät har Lely Welger uppnått en stark position på den Svenska marknaden.  

Trejon har andra agenturer inom vallsegmentet, båda parterna är överens och har gemensamt beslutat att detta är det bästa för framtiden.

Lely scandinavia A/S kommer f.o.m 30 September 2013 överta det fulla ansvaret för försäljning, reservdelar, teknisk support och garantiärenden. Försäljningen kommer att ske via lokala Lely återförsäljare som erbjuder hela Lelys vallprogram.

Lely jobbar kring helhetskonceptet  ”circle the cow” där Lely erbjuder olika tekniska lösningar och kunskap kring mjölkproduktion.

Trejon är en av de ledande distributörerna inom lantbruk, skogsbruk, park-, och entreprenadverksamhet i Sverige via ett rikstäckande nät av "TrejonCenter".

 

För mer information kontakta

Henrik Johansson, Trejon AB 0935-39905 eller via mail henrik.johansson@trejon.se

eller  

Jan Brøgger Rasmussen, Lely Scandinavia A/S  +45 2160 1278 eller via mail jbrasmussen@lely.com

Ämnen


TREJON, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. För ca 30 år sedan expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk, entreprenad och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Idag har vi ca 75 försälljningsställen i Sverige och övriga Europa. Samtliga av våra återförsäljare innehar Trejon Center Certifikat vilket innebär att de regelbundet genomgår produkt- och produkttekniska utbildningar. Detta för att Du som kund ska få bästa möjliga maskin anpassad för Ditt behov.

TREJON har mångårig erfarenhet inom branchen - både som grossist och som producent. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Pöttinger, Welger, Tebbe, Speed, Pichon, woodMAX, Berti, Rotomec, MT-vagnen, Multicargo, Flexitrac, Dieci m.fl. Dessutom är TREJON egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar.

Trejon har under de senaste 10 åren haft en mycket god omsättningsökning. De senaste åren har vi dessutom drastiskt ökat vår omsättning på exportmarknaden.

TREJON är även ISO-certificerade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på TREJONs åtaganden höjts ytterligare.

Sammanfattningsvis vill vi påstå att kvalitet alltid lönar sig!

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20