Gå direkt till innehåll
Trejon Maskinkatalog 2021
Trejon Maskinkatalog 2021

Pressmeddelande -

Trejons Maskinkatalog för 2021 är här!

Trejons kompletta maskinprogram för Entreprenad, Lantbruk och Skogsbruk sammanfattas i vår årliga maskinkatalog som vi har tryckt ända sedan 1994. Under förra veckan släpptes maskinkatalog 2021 inför den kommande säsongen.

- Det är alltid en kul tid på året när hösten kommer. Äntligen tar allt fart igen och dessutom får vi släppa en ny maskinkatalog. Som alla andra år så är den fylld med många nyheter och vi vet att den är efterlängtad hos både slutanvändare och hos våra återförsäljare, säger Johan Schols, Marknadschef på Trejon.

I år är några av nyheterna i katalogen en ny generation sopmaskiner och U-plogar från Trejon Optimal, Euro 5 miljömotorer i Trejon Flexitrac, ytterligare modeller i vårt vagnssortiment Multicargo och Woods Batwing rotorklippare. Katalogen har gått ut brett under förra veckan med posten i Sverige och skulle inte ett exemplar nått just dig så ta kontakt med Trejon så får du en katalog. 

Katalogen går också att bläddra i digitalt på trejon.se

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20