Gå direkt till innehåll
Trejons verkstadstekniker Magnus Malm och Herman Öberg passar på att ta en paus och bläddra i den nya maskinkatalogen.
Trejons verkstadstekniker Magnus Malm och Herman Öberg passar på att ta en paus och bläddra i den nya maskinkatalogen.

Pressmeddelande -

Trejons maskinkatalog för 2023 är här!

Äntligen är den efterlängtade maskinkatalogen här. Den är fullspäckad med nyheter och massor av information om Trejons breda produktutbud inom entreprenad, lantbruk och skogsbruk. Missa inte att spana in de intressanta kundreportagen som finns länkade i katalogen.

Några av nyheterna i årets katalog är Trejon Flexitrac 1248 som har en kraftfull 4-cylindrig miljövänlig Euro 5 Yanmar-motor på hela 48 hk. Den kraftfulla motorn ger en framkörningshastighet på 28km/h, perfekt för den som behöver transportera sig mellan olika arbeten. 

Den senaste nykomlingen i Kivi-Pekkas produktutbud är stenplockaren Kivi-Pekka 3.3. Det är en 3,3 meter bred maskin med hög effektivitet och kapacitet. Den har en 2 meter bred inmatning och en stenbehållare på hela 5 kubikmeter. Kivi-Pekka 3.3 är en maskin med låga kostnader som är smidig att använda, transportera och underhålla.

En annan nyhet är Multicargos Entreprenaddumpers som är framtagna för att passa professionella brukare och för att kopplas till en rad olika fordon som exempelvis grävmaskiner, grävlastare och hjullastare.

Inom Trejon Multiforest hittar du en ny större modell av vikkran med en räckvidd på hela 7,8 meter. 

Katalogerna är i detta nu på väg ut både till Trejons återförsäljare och kunder. Saknar du en katalog så ta kontakt med Trejon så får du en katalog hemskickad till dig. Katalogen finns även att läsa digitalt på hemsidan: Maskinkatalog 2023 

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20

Relaterat innehåll