Gå direkt till innehåll
Trejons maskinkatalog för 2024
Trejons maskinkatalog för 2024

Pressmeddelande -

Trejons maskinkatalog för 2024 är här!

Nu är den här, Trejons efterlängtade maskinkatalog. Den är fullmatad med spännande nyheter och Trejons breda produktutbud inom entreprenad, skog och lantbruk. En av Trejons riktigt stora nyheter är Trejon Optimal M1650 STORM, en flexibel kedjeröjare med hela 5,4 m räckvidd!

Trejon Optimal M1650 STORM möter marknadens ökade behov av räckvidd och flexibelt rörelsemönster med möjlighet att klippa hela dikena även bakslänt så väl som siktröjning högt vertikalt. Driften av huvudet är helt hydrauliskt via ett eget hydraulsystem.

Inom Trejon Optimals vägunderhållsprogram finns en större valsspridare SP3000 med en volym på 3000 liter, som tillval finns även en förhöjning som ökar volymen med 500 liter extra.

En annan spännande nyhet är en kompakt och lätt halmsnittare från FlingK, SHC1450R. Den är speciellt utformad för att arbeta med kompaktlastare eller små teleskoplastare.

På kompaktlastarsidan är en av nyheterna eldrivna Trejon Flexitrac iON som nu finns i en ny version med hytt och värmepaket.

I katalogen kan du läsa mer om alla nyheter, får du inget exemplar i brevlådan under kommande vecka kontakta Trejon så skickas en katalog till dig. Katalogen går även att läsa digitalt på Trejons hemsida.

Ämnen

Regioner


Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av OPTIMAL-maskinerna för park och vägunderhåll, kompaktlastaren FLEXITRAC och MULTIFOREST skogsvagnar och kranar. I vårt breda produktprogram ingår flera av Europas ledande maskintillverkare; Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil m.fl.

Trejon är ISO-certifierade inom kvalitet 9001 och miljö 14001, vilket innebär att kvalitén på Trejons åtaganden höjts ytterligare.

Tillsammans skapar vi en bra dag – en Trejondag.

Kontakter

Henrik Johansson

Henrik Johansson

Presskontakt VD VD, inköpsansvarig, delägare 0935-39905
Johan Schols

Johan Schols

Presskontakt Marknadsansvarig Försäljning 0935-399 20