Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Trejon Multiforest - New Edition

Succé för lansering av Trejon Multiforest på Elmia

Trejons nya modellserie skogsvagnar, Multiforest - New Edition, fick stor uppmärksamhet på världens största skogsmässa Elmia Wood. - Både svenska och utländska besökare visade stort intresse för New Edition. Det känns väldigt positivt för det här är en produkt som vi tror har stort potential internationellt, säger Michael Saure, Export Manager, Trejon.

Trejon Multiforest - New Edition

Trejon presenterar Multiforest - New Edition

Trejon lanserar sin nya modellserie New Edition med en rad uppgraderingar och förbättringar. Den kommer visas för första gången i Trejons monter på Elmia Wood 2017, i Jönköping.

Hakki pilke Easy 43

Trejon och Hakki pilke lanserar vedmaskin för proffsen

Hakki pilke Easy 43 är en helt ny vedmaskin som har ännu kraftigare ram än sina föregångare men behåller låg vikt och kompakta dimensioner. Nya egenskaper som hydraulisk stockhållare och vedlängdsmätare gör att maskinens produktivitet har förbättrats för en mer optimerad vedklyvning utan fördröjning.

Tomas Rydén och Christoffer Johansson

Två nya medarbetare på Trejon AB

Tomas Rydén och Christoffer Johansson kommer att representera Trejon i mellan och södra Sverige. Tomas kommer att ansvara för region syd som sträcker sig upp mot Jönköping och Christoffer kommer att ansvara för mellan Sverige och ha Arlanda som utgångspunkt. Området blir Mälardalen, Värmland, Göteborg ned mot Jönköping.

Trejon nominerade till Årets Nyhetsrum 2016

Trejon nominerade till Årets Nyhetsrum 2016

​För åttonde året i rad arrangerar Mynewsdesk tävlingen Årets Nyhetsrum. Tävlingen lyfter fram företag som på ett inspirerande och effektivt sätt använder sitt pressrum för att nå ut med sina nyheter. Trejon är för andra året i rad ett av de nominerade företagen.

Christmas Greetings from Trejon

Christmas Greetings from Trejon

We thank you for a good cooperation and wish you a merry christmas and a successful New year 2017.

Nya armklippare för den svenska marknaden

Nya armklippare för den svenska marknaden

Trejon har tidigare berättat om lanseringen av den radiostyrda slagslåttern Berti E-TRAIL. Nu utökas samarbetet med den välkända tillverkaren Berti ytterligare i och med lanseringen av fyra modelltyper av armklippare på den svenska marknaden.

Byte av telefonväxel

Under fredagen 25/11 kommer vi att byta telefonväxel. Från kl 10.30 kan det därför uppstå störningar och det kan vara svårt att komma fram. Vi ber om ursäkt för eventuella problem som detta medför. Ni når oss självklart på mail, info@trejon.se, som vanligt.

Trejon Multiforest lanserar mindre skogsvagn och kranar

Trejon Multiforest lanserar mindre skogsvagn och kranar

Skogsvagnar och kranar från Trejon Multiforest förvandlar din traktor till ett kraftfullt skogsekipage, vilket gör arbetet i skogen snabbt, effektivt och roligt – varje dag, många år framöver. Nu lanserar tillverkaren en 5 tons skogsvagn och två nya vikkranar med 3,9 respektive 4,3 m räckvidd.

Trejon lanserar radiostyrd redskapsbärare

Trejon lanserar radiostyrd redskapsbärare

​Berti E-TRAIL är maskinen som klarar av slåttern i alla typer av situationer. Tack vara sin radiostyrning och extremt låga tyngdpunkt lämpar den sig i situationer där det fysiskt inte går att klippa med en traditionell maskin eller i situationer där det kan vara en onödig risk för personskador.

Visa mer