Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Göran Borin

Trejon rekryterar ytterligare en medarbetare

​För att möta marknadens förfrågningar och att kunna erbjuda kunder moderna maskinlösningar förstärker Trejon med ytterligare en säljare. Vi välkomnar Göran Borin till vårt team.

Thomas Lambermont, Woods och Johan Schols, Trejon.

Trejon presenterar ny agentur för rotorklippare

Ända sedan starten 1980 så har Trejon varit verksam inom maskiner mot grönyteskötsel med Varumärken som till exempel Berti och Trejon Optimal. All denna erfarenhet och kunskap har legat till grund för valet att introducera ett sortiment av större rotorklippare - Batwing® från företaget Woods® Equipment.

Anna och Henrik Johansson

40-årsjubileum för Trejon!

2020 firar Trejon 40 framgångsrika år som en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skog och lantbruk.

Trejons maskinkatalog för 2020 är här!

Trejons maskinkatalog för 2020 är här!

Nu är Trejons efterlängtade maskinkatalog här. Fulladdad med nyheter och information om den senaste maskintekniken. Katalogen är tryckt och kommer att distribueras under de kommande veckorna. Tveka inte att kontakta oss om just du saknar ett exemplar.

Hakki Pilke 50 PRO

​Hakki Pilke 50 PRO – Den Optimala Vedfabriken!

Trejon lanserar nu Hakki Pilkes senaste modell när det gäller vedhantering för proffs! Med Hakki Pilke 50 PRO investerar du i en effektiv vedfabrik där kap och klyvmomenten sker betydligt snabbare än föregående modeller, samt en maskin fylld av lösningar som underlättar produktionen och gör användandet mer ergonomiskt.

Johan Schols framför sopmaskinen Trejon Optimal Circulus.

​Sopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknaden

​Succén med Trejon Optimals sopmaskinsserie fortsätter. Efter lanseringen har serien lyft hela Optimals varumärke och breddat hela vägunderhållsprogrammet från Trejon. - Det har varit en lång och rolig utvecklings- och lanseringsprocess och det känns väldigt glädjande att få denna positiva respons från marknaden, säger Johan Schols försäljnings- och marknadschef.

Henrik Johansson, Anna Johansson och Christian Eriksson.

Heby Lantbruksservice växer tillsammans med Trejon

Trejon har tillsammans med Heby Lantbruksservice ingått ett fördjupat samarbete vilket innebär att Trejons maskinprogram kommer att marknadsföras av Heby Lantbruksservice i Dalarna.

Trejon Multiforest V7300

Populär kran nu med 7,3 m räckvidd!

Nu kommer Trejon Multiforest vikkranar med en ny modell med räckvidd på 7,3 meter. Modellen V7300 tillverkas av STRENX –höghållfastighetsstål från Svenska SSAB vilket garanterar högre lastkapacitet i alla lägen. Det tillsammans med en optimal geometri för bättre manövrering gör V7300 till en mer hållbar lösning för modernt skogsarbete.

Trejon Flexitrac iON - Trejons första eldrivna kompaktlastare.

Trejon lanserar eldriven Flexitrac!

Trejon Flexitrac tar nu nästa stora steg inom utveckling av kompaktlastare. Med stor stolthet presenteras nyheten som många av våra kunder efterfrågat - Trejon Flexitrac iON. iON är den första helt eldrivna kompaktlastaren från Trejon Flexitrac och sätter en ny standard vad det gäller att erbjuda ett komplett maskinkoncept med generös standardutrustning till ett attraktivt pris.

Visa mer