Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Trejon rekryterar webbkommunikatör

Trejon rekryterar webbkommunikatör

För att möta den ökade digitala utvecklingen har Trejon nyligen välkomnat en ny medlem i teamet - Magnus Lindgren. Med en gedigen erfarenhet inom webbdesign och webbutveckling förväntas Magnus bli en viktig tillgång. Huvudsakliga ansvaret kommer vara att bygga upp en helt ny webbplats, implementera andra digitala integrationer och långsiktigt driva och utveckla dessa.

Trejons maskinkatalog för 2024

Trejons maskinkatalog för 2024 är här!

Nu är den här, Trejons efterlängtade maskinkatalog. Den är fullmatad med spännande nyheter och Trejons breda produktutbud inom entreprenad, skog och lantbruk.

Trejon Optimal M1650 STORM

Flexibel Kedjeröjare med hela 5,4 m räckvidd!

Trejon presenterar stolt en stor nyhet i segmentet kedjeröjjare, Trejon Optimal M1650 Storm. Maskinen möter marknadens ökade behov av räckvidd och flexibelt rörelsemönster. Med denna modellen kan hela dikena klippas även bakslänt så väl som siktröjning högt vertikalt. Driften av huvudet är helt hydraulisk via ett eget hydraulsystem.

Flingk SHS1450R

Hydraulisk halmsnittare i kompakt format

Trejon kan stolt presentera den nya SHC-halmsnittaren från Flingk. Det är en kompakt och lätt hydrauliskt driven modell speciellt utformad för att arbeta med kompaktlastare eller små teleskoplastare.

Håkan Johansson, KH Lantbruk

Kivi-Pekka 7, Trejon besöker "stenrik" kund på Öland.

Trejon har tillsammans med Maskinkanalen gjort ett kundreportage på Öland hos kund med Kivi Pekkas största stenplockare, Kivi Pekka 7. Kunden heter Håkan Johansson och driver gården KH Lantbruk i Kolstad, han är inne på sin andra stenplockare från Kivi Pekka. - ”Vi var nöjda men den vi hade innan så därför investerade vi i en likadan, berättar Håkan Johansson.”

Trejons verkstadstekniker Magnus Malm och Herman Öberg passar på att ta en paus och bläddra i den nya maskinkatalogen.

Trejons maskinkatalog för 2023 är här!

Äntligen är den efterlängtade maskinkatalogen från Trejon här. Den är fullspäckad med nyheter och massor av information om vårt breda produktutbud inom entreprenad, lantbruk och skogsbruk.

Generationsväxling inom Trejons säljavdelning

Generationsväxling inom Trejons säljavdelning

Thomas Sandström började sin bana hos Trejon som säljare 1996 och har representerat företaget i över 25 år. Från början arbetade Thomas som representant för södra Sverige men har sedan 2001 arbetat mot återförsäljare och kunder i norra Sverige. Nu under våren går Thomas in i en ny fas av livet som pensionär och Christoffer Johansson kliver åter in som representant.

Trejon Flexitrac 1248CAB-2S

Trejon Flexitrac 1248CAB-2S – En snabb nyhet!

Trejon kan stolt presentera en ny modell inom kompaktlastarsegmentet Trejon Flexitrac,1248CAB-2S där en av de stora nyheterna för modellen är en framkörningshastighet upp till 28 km/h! Maskinen utrustad med en ny 48 hk 4-cylindrig Euro5 motor som ger rejält med kraft både vid arbete och vägtransport. Utvecklingen av den nya modellen har gjorts för att möta den stora efterfrågan från mar

Trejon rekryterar expert inom Digital Marknadsföring

Trejon rekryterar expert inom Digital Marknadsföring

Trejon förstärker sin Marknadssida ytterligare med rekryteringen av Helena Löfstedt som dedikerad expert på digital marknadsföring. Tjänsten i sig är utformad för att möta det ökade behovet av närvaro på exempelvis Facebook och Instagram, plattformar där alltmer marknadsföring och kommunikation med kunder/användare nu sker.

Teagle Telehawk T2 – ny kompakt design

Teagle Telehawk T2 – ny kompakt design

Trejon tillsammans med Engelska Teagle har sedan lanseringen 2014 av den hydrauldrivna halmsnittare Telehawk haft stora framgångar. Nästa generation Telehawk T2 tar mycket från föregående generationen men kommer i en ny kompaktare design med hydraulisk fällbar baklucka. Detta ger en längre lastlängd samtidigt som den med luckan uppe bli kortare och därmed smidigare i trängre utrymmen.

Ny modell av stenplockare, Kivi-Pekka 3.3

Ny stenplockare Kivi-Pekka 3.3 - Effektiv stenplockning till låg kostnad

Det senaste nykomlingen i Kivi-Pekka-familjen är stenplockare Kivi-Pekka 3.3. Det är en 3,3 meter bred maskin med hög effektivitet och kapacitet. Den har en 2 meter bred imatning och en stenbehållare på hela 5 kubikmeter. En maskin med låga kostnader som är smidig att använda, transportera och underhålla.

Herman Öberg på Trejon

Stark försäljning hos Trejon – Rekryterar för att möta efterfrågan

Trejon fortsätter med sin positiva utveckling med ökad försäljning och rekordhög orderingång på de flesta marknader och produktområden. För att möta ökningen har ytterligare en ny medarbetare, Herman Öberg rekryterats som verkstadstekniker. Herman kommer främst att stötta upp kring leveranser, montering och utrustning av maskiner inom Trejon Flexitrac och Trejon Optimal.

Visa mer