Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Pichons nya tvåstegsspridare

​Tvåstegsspridare från Pichon – Nu i Trejons sortiment!

Nu lanseras Pichons nya tvåstegsspridare för gödsel, kalk, kompost och andra fasta material. Den har flera egenskaper som utmärker den som kraftigast i sitt segment och finns som tillval till alla Pichon spridare från modell M1250 och uppåt.

Henrik Johansson & Anna Johansson

Team Trejon för Musikhjälpen

Trejon stöder musikhjälpen. Från och med den 13 november till den 16 december kommer företaget skänka pengar till musikhjälpen för varje leverans av maskin eller reservdel som sker. - För oss alla inom Trejon är detta ett mycket viktigt insamlingsevent och självklart vill vi som företag vara med och bidra, säger Henrik Johansson, VD och ägare Trejon.

Trejon Optimal sopvals

​Trejon Optimal sopvalsar - unika och efterfrågade!

Intresset har varit stort för Trejon Optimal sopvalsar. Serien har utvecklats för effektiv sopning av sand, grus, snö, skräp och kan kopplas till hjullastare, lantbrukstraktorer eller andra redskapsbärare från 4 ton och uppåt.

Hakki Pilke 38 PRO

Hakki Pilke 38 PRO - Nya generationens vedmaskin

Nya uppgraderade 38 PRO. Starkare, snabbare och utrustad med den senaste tekniken ersätter den sin föregångare Easy 38. Det är en vedmaskin som har tagit fram efter att ha lyssnat på kundernas erfarenheter och önskemål. Maskinen finns från och med nu tillgänglig i importören Trejons sortiment.

Trejon Flexitrac

Vi söker nu en driven Reservdels/butiksansvarig till vår filial i Leksand, Dalarna

Den vi söker är en duktig administratör med intresse av service och teknisk försäljning. Du har en vilja att skapa resultat och kan hålla en hög servicegrad med kunden i fokus. Egenskaper som flexibilitet och förmåga att samarbeta är något som värderas högt. Du är en självgående person som kan rekommendera rätt produkter och skapa långsiktiga relationer.

Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum.

TREJON AB och Åhmans Traktorcentrum i exklusivt samarbete

TREJON AB ingår nu ett exklusivt samarbete tillsammans med Åhmans Traktorcentrum AB för regionen Östergötland och delar av Småland. Företagen har länge haft ett samarbete som nu utökas och innebär att TREJON blir helhetsleverantör till Åhmans Traktorcentrum där Trejons maskinprogram kommer att marknadsföras över området.

Erfolgreiche Präsentation von Trejon Multiforest auf der Elmia

Erfolgreiche Präsentation von Trejon Multiforest auf der Elmia

Trejons neue Rückewagengeneration, Multiforest - New Edition, erregte grosse Aufmerksamheit auf der weltgrössten Forstmesse Elmia Wood. - Sowohl Schwedische als auch internationale Besucher zeigten grosses Interesse an der New Edition. Dies ist ein sehr positives Zeichen für uns, denn wir glauben an das grosse internationale Potential der neuen Rückewagenmodelle, sagt Michael Saure, Exportmanager

Succé för lansering av Trejon Multiforest på Elmia

Succé för lansering av Trejon Multiforest på Elmia

Trejons nya modellserie skogsvagnar, Multiforest - New Edition, fick stor uppmärksamhet på världens största skogsmässa Elmia Wood. - Både svenska och utländska besökare visade stort intresse för New Edition. Det känns väldigt positivt för det här är en produkt som vi tror har stort potential internationellt, säger Michael Saure, Export Manager, Trejon.

Visa mer