Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Två nya återförsäljare för Trejon i Södrasverige

Två nya återförsäljare för Trejon i Södrasverige

Trejon, med över 40 år på den svenska marknaden, jobbar långsiktigt för att vara en stabil och pålitlig partner i alla led. En stor del i detta är de lokala återförsäljarna och nu stärks närvaron i Skåne med två nya återförsäljare - Maskingruppen i Staffanstorp och Ystad Traktor & Maskin i Ystad.

Trejons huvudkontor i Vännäsby utanför Umeå

Två nya återförsäljare för Trejon i Mellansverige

Trejon, med över 40 år på den svenska marknaden, jobbar långsiktigt för att var en stabil och pålitlig partner i alla led. En stor del i detta är samarbetet med våra lokala återförsäljarna och nu stärker Trejon närvaron med två nya återförsäljare. I Jönköping med återförsäljaren Söderberg & Haak Jönköping och den andra är GH:s Traktor-City AB i Mantorp.

Mjölkbönderna Herman van Dijk och Henry Petter i Holland har använt Triomatic systemet i 14 år för att fodra sina 250 mjölkkor.

Triomatic – förenklad utfodring som ger frihet

Triomatic utfordringssystem från Triolet ger en flexibel och trygg utfodring för välmående djur och bättre resultat. Fodret delas ut med största möjliga noggrannhet och användaren kan ange exakt rätt mängd foder och exakt rätt blandning. Djuret får färskt foder hela tiden baserat på deras behov. Användaren får tydlig översikt med enkel kontroll och mer frihet i livet.

Trejon Optimal SVX300 med nya funktioner

Trejon Optimal – Uppgraderade sopmaskiner

Trejon har sedan lanseringen 2016 av sopmaskiner under varumärket Trejon Optimal sett en kraftigt ökad efterfråga. Arbetet med att utveckla och förbättra har följt med sedan lanseringen och nu kan nästa steg i utvecklingen presenteras. Fokus har legat på användarens perspektiv och även om utseendet på maskinerna känns igen så är exempelvis hydrauliken helt nyutvecklad.

Hakki Pilke 55 PRO med uppläggningsbord och elevator

Hakki Pilke 55 PRO – den innovativa vedfabriken

Trejon lanserar med stolthet Hakki Pilkes nya flaggskeppsmodell 55 Pro. Det är en nytänkande och innovativ maskin som erbjuder både mer kapacitet och funktionalitet än tidigare modeller. Med Hakki Pilke 55 Pro får du en modern vedfabrik som ger förutsättningar till smidigare produktion, bättre resultat och en mer användarvänlig styrning.

Trejon Maskinkatalog 2021

Trejons Maskinkatalog för 2021 är här!

Trejons kompletta maskinprogram för Entreprenad, Lantbruk och Skogsbruk sammanfattas i vår årliga maskinkatalog som vi har tryckt ända sedan 1994. Under förra veckan släpptes maskinkatalog 2021 inför den kommande säsongen.

Göran Borin

Trejon rekryterar ytterligare en medarbetare

​För att möta marknadens förfrågningar och att kunna erbjuda kunder moderna maskinlösningar förstärker Trejon med ytterligare en säljare. Vi välkomnar Göran Borin till vårt team.

Thomas Lambermont, Woods och Johan Schols, Trejon.

Trejon presenterar ny agentur för rotorklippare

Ända sedan starten 1980 så har Trejon varit verksam inom maskiner mot grönyteskötsel med Varumärken som till exempel Berti och Trejon Optimal. All denna erfarenhet och kunskap har legat till grund för valet att introducera ett sortiment av större rotorklippare - Batwing® från företaget Woods® Equipment.

Visa mer